Şu An Okunan
Yeni Noah Baumbach Filminde Greta Gerwig ve Adam Driver Rol Alacak

Yeni Noah Baumbach Filminde Greta Gerwig ve Adam Driver Rol Alacak

Noah Baumbach imzalı yeni Netflix filminde başrollerin Greta Gerwig ve Adam Driver’a ait olacağı iddia edildi. Henüz ismi açıklanmayan filmin çekimlerine 2021 yılının Şubat ayında başlanacak.

Daha önce The Meyerowitz Stories (2017) ve Marriage Story (2019) filmleri Netflix’te yayınlanan Noah Baumbach yeni filminde de dijital platformla işbirliği yapmaya hazırlanıyor. Eylül ayında duyurulan ve 2021’in Şubat ayında çekimlerine başlanması planlanan bu yeni projeden detaylar belli olmaya devam ediyor. Son olarak What’s On Netflix adlı web sitesinin haberine göre filmin başrolleri Greta Gerwig ile Adam Driver’a emanet edilmiş durumda. Ancak konuyla ilgili henüz resmî bir açıklama yapılmadı.

Noah Baumbach ile 2011 yılından bu yana evli olan Greta Gerwig, yönetmenle daha önce Greenberg (2010), Frances Ha (2012) ve Mistress America (2015) gibi filmlerde bir araya gelmişti. Adam Driver ise yönetmenin Marriage Story ve While We’re Young (2014) gibi filmlerinin yanı sıra Gerwig’in başrolünde yer aldığı Frances Ha da da rol almıştı.

Frances Ha

Kariyerinin ilk yıllarından itibaren Amerikan bağımsız sinemasının yıldızlarından birisine dönüşen Noah Baumbach’ın yeni filminin son yıllarda birçok kez olduğu gibi ödül sezonunda iddialı olması bekleniyor. Yönetmenin son filmi Marriage Story geçtiğimiz sene altı dalda Oscar adaylığı kazanmış ve Laura Dern filmdeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştü. Yapımcı ve senarist olarak şahsi Oscar adaylıkları da bulunan Baumbach’ın herhangi bir Oscar’ı ise bulunmuyor. Filmde başrollerden birisi olacağı açıklanan Greta Gerwig’in de kariyerinde üç Oscar adaylığı bulunuyor.

Baumbach’ın yeni filminde Driver ve Gerwig’e kimlerin eşlik edeceği, filmin ismi ve hikâyesi gibi detaylar şimdilik belirsizliğini korusa da filmin merkezinde Fritz, Debbie, Megan ve Walker adındaki dört kardeşin yer alacağı ve onlar arasındaki ilişkilerin anlatılacağı iddia ediliyor.

Kaynak: What’s on Netflix


Marriage Story‘yi Abbas Bozkurt‘un kaleminden okumak için:

‘Marriage Story: Ona Dair Sevdiğim Şeyler’

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.