Şu An Okunan
Yeni Resident Evil Filminden Detaylar

Yeni Resident Evil Filminden Detaylar

Serinin yedinci filmi, hikâyenin başlangıç noktasına dönerek bir şirketin biyolojik silah olarak yaydığı virüsün zombi kıyametine yol açışını anlatacak.

Popüler video oyunu ‘Resident Evil’dan uyarlanan ve altı farklı filmi çekilen Resident Evil evrenine bir film daha ekleniyor. Yeni filmin yazarı ve yönetmeni Johannes Roberts, ünlü korku video oyununun köklerine ve hikâyesine sadık kalan bir uyarlamanın geleceğini açıkladı. Film 1998 yılında, hayatı sonsuza dek değiştirecek olan virüs salgınının ortaya çıktığı Raccoon şehrinde geçiyor. Umbrella Corporation adlı şirketin bir biyolojik silah olarak yaydığı virüsten sonra zombi kıyametiyle baş etmeye çalışan şehir, yeni filmde bir kez daha kurtarıcılarını bekliyor olacak.

Yönetmen Johannes Roberts yeni filmle ilgili şu sözleri söyledi: “Bu filmle ilk iki oyuna geri dönmek ve onları ilk oynadığımda yaşadığım korkunç ve içgüdüsel deneyimi yeniden yaratmak, aynı zamanda ölmekte olan bir Amerikan kasabası hakkında insancıl ve bugünün izleyicisinin özdeşlik kurabileceği bir hikâye anlatmak istedim.”

Başrolünde Maze Runner (2014)’dan tanıdığımız Kaya Scodelario’nun bulunduğu filmde ünlü oyuncuya Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp, 2018), Robbie Amell (Upload, 2020), Tom Hopper (The Umbrella Academy, 2019), Avan Jogia (Zombieland: Double Tap, 2019), ve Neal McDonough (Yellowstone, 2018) gibi isimler eşlik ediyor. Filmin vizyon tarihi kesin olmamakla birlikte, 2021 yılında Sony şirketi Screen Gems tarafından dağıtılması planlanıyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.