Şu An Okunan
11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin Jüri Üyeleri Açıklandı

11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin Jüri Üyeleri Açıklandı

İnsan hak ve özgürlükleri bağlamında hukuk ve adalet kavramlarını tartışmaya açan 11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin Altın Terazi Uzun Metraj ve Kısa Metraj Film Yarışması’nda görev yapacak jüri üyeleri açıklandı.

‘Herkes İçin Adalet’ sloganıyla bu yıl 11’ncisi gerçekleştirilecek Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali‘nden detaylar belli olmaya başladı. 26 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde görev yapacak jüri üyeleri belli oldu.

Festivalin Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması’nda oyuncu, yönetmen ve senarist Niki Karimi’nin başkanlığını üstlendiği jüride oyuncu Mehmet Aslantuğ, yönetmen Pelin Esmer, festival yöneticisi ve prodüktör Mira Staleva ve Uluslararası Kiev Film Festivali programcısı Bohdan Zhuk yer alıyor. Belgeselci ve akademisyen Can Candan’ın başkanlığını üstlendiği Altın Terazi Kısa Metraj Film Yarışması jürisi ise yönetmen Reem Saleh ve oyuncu Tülin Özen’den oluşuyor.

Geçtiğimiz yıl pandemi tedbirleri dolayısıyla tüm gösterimleri çevrimiçi olarak yapılan festivalde bu yıl nasıl bir yol izleneceği şimdilik belirsizliğini koruyor. 11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’ne dair güncel gelişmeler festivalin internet sitesinden takip edilebiliyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.