Şu An Okunan
Adam Sandler Yeni Rolüyle Basketbol Dünyasına Dönüyor

Adam Sandler Yeni Rolüyle Basketbol Dünyasına Dönüyor

Safdie Kardeşler’in Uncut Gems’inde (2019) basketbola meraklı bir kuyumcuyu canlandırarak son dönemin en akılda kalıcı performanslarından birine imza atan Adam Sandler, LeBron James’in yapımcısı olduğu bir filmle basketbol dünyasına dönüyor.

We the Animals adlı filmiyle 2018’in en çok konuşulan bağımsız filmlerinden birine imza atan yönetmen Jeremiah Zagar yeni projesi ‘Hustle’ için Netflix’le anlaştı. Yetenekli oyuncuları bulmakla görevli bir ‘oyuncu avcısı’nı merkeze alan filmin başrolü için Adam Sandler’la el sıkışıldı. Sandler filmde, haksız yere işinden kovulduktan sonra, ABD’deki spot ışıklarından uzakta büyük bir yetenek keşfeden ve onun NBA sahnesinde başarılı olması için varını yoğunu ortaya koyan bir basketbol ‘scout’unu canlandıracak. 

Filmin konusu kâğıt üzerinde, ABD’deki başarılı takıntılı kültürü ve spor dünyasını da işin içine katan Safdie Kardeşler filmi Uncut Gems’i akla getiriyor. Sandler, bu filmdeki performansıyla kariyerinin belki de en büyük övgülerini almış, sayısız ödül kazanmış, pek çoklarına göre Oscar’ı hak etse de Akademi Ödülleri’ne aday gösterilmemişti.

‘Hustler’ın, Netflix’in PR gücünün yanı sıra, yapımcıları arasında LeBron James gibi günümüz basketbolunun en önemli figürlerinden birini bulundurmasıyla da geniş kitlelere ulaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak. Variety

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.