Şu An Okunan
Addams Ailesi Tim Burton Yönetmenliğinde Geri Dönüyor

Addams Ailesi Tim Burton Yönetmenliğinde Geri Dönüyor

Addams Ailesi’nin 90’larda başlayan yolculuğu karikatür serisi, TV dizisi ve sinema filmi gibi farklı alanlarda devam etti. Bu gotik ailenin hikâyesi Tim Burton yönetmenliğinde yakında televizyonlara geri dönecek gibi görünüyor.

Tim Burton, her ne kadar son dönemde eski formundan uzak olsa da, kariyeri boyunca Beterböcek (Beetlejuice, 1988), Makas Eller (Edward Scissorhands, 1990) ve Ölü Gelin (Corpse Bride, 2005) gibi kült seviyesinde korku-komedilere imza atmış bir yönetmen. Bu anlamda Addams Ailesi’nin dünyası da tam onun kalemi gibi görünüyor. Yapımcı şirket MGM TV ile görüşmelere devam eden yönetmen, anlaşmanın gerçekleşmesi hâlinde kariyerinde ilk defa bir TV dizisine imza atacak.

Ayrıntılar kesinlik kazanmamış olsa da, hikâyenin günümüzde geçeceği ve olayların ailenin asık suratlı kızı Wednesday’in gözünden aktarılacağı belirtiliyor. Addams Ailesi’nin yeni yolculuğunda senaryoyu, 2000’li yılların popüler dizilerinden Smallville’in yaratıcıları Alfred Gough ve Miles Millar üstlenecek. İkili aynı zamanda yapımcı ve proje sorumlusu olarak da yapım kadrosunda aktif rol oynayacak.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.