Şu An Okunan
Shyamalan’ın Korku Dizisi ‘Servant’ın İkinci Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Shyamalan’ın Korku Dizisi ‘Servant’ın İkinci Sezon Tanıtımı Yayınlandı

İlk sezonuyla Stephen King ve Guillermo Del Toro gibi korku ustalarından oldukça olumlu eleştiriler alan korku ve gerilim dizisi Servant’ın ikinci sezon tanıtımı yayınlandı.

Jericho isimli yeni doğan bebeklerini kaybettikten sonra iyileşme sürecinin bir parçası olarak oyuncak bir bebeği sahiplenen ve ona bakması için gizemli bir dadı tutan Philadelphialı bir çifti odağına alan Servant, gerilim ve gizem dolu ilk sezonunun ardından, ikinci sezonda doğaüstü öğelere daha fazla odaklanacak.

Dizinin başrollerinde HBO klasiği Six Feet Under’dan (2001-2005) tanıdığımız Lauren Ambrose, Black Mirror’daki (2011-) performansıyla dikkat çeken Toby Kebbell, Taht Oyunları’nın (Game of Thrones, 2011-2019) Myrcella Baratheon’u Nell Tiger Free ve Harry Potter serisinde Ron Weasley karakterine hayat veren Rupert Grint yer alıyor. Ayrıca, M. Night Shyamalan, senenin başında Julia Ducournau, Lisa Brühlmann ve Isabella Eklöf gibi uluslararası çapta üne kavuşmuş yönetmenlerin dizi boyunca kendisine eşlik edeceğini açıklayarak dizinin ikinci sezonuna dair merakları daha da artırmıştı.

15 Ocak 2021’de Apple Tv’de yayınlanacak olan dizinin ikinci sezon tanıtımı için:

Kaynak: Deadline

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.