Şu An Okunan
Bir Yaz Gecesi Sineması Ağustos’ta Başlıyor

Bir Yaz Gecesi Sineması Ağustos’ta Başlıyor

Beykoz Kundura, yaz aylarında açık havada gerçekleşen toplu gösterim programı ‘Bir Yaz Gecesi Sineması’nın tarihlerini duyurdu. MUBI Türkiye işbirliğiyle gerçekleşecek seçki önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Beykoz Kundura’da yaz aylarının habercisi olan, 2017 yılından beri sinema tarihinden özel tematik başlıklarla oluşturulan ‘Bir Yaz Gecesi Sineması’ seçkisi bu sene MUBI Türkiye işbirliğiyle gerçekleşecek. MUBI Türkiye’nin hazırladığı özel gösterim programı 7-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında izleyicileriyle buluşacak. Kundura Sinema’nın program ve ulaşım detayları çok yakında www.beykozkundura.com adresinde duyurulacak.

Salgın sonrası neredeyse tüm kültür-sanat faaliyetlerinin durduğu, sinema salonlarının kontrollü normalleşme sürecinde açılma hakkı elde etmelerine karşın fiili olarak faaliyete geçemediği bir dönemde, Boğaz’ın kıyısındaki bu açık hava gösterimleri, sinemaseverler için şimdilik dijital platformlar dışındaki en önemli seçenek gibi duruyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.