Şu An Okunan
Box 21 Dizisi BluTV’de Yayında

Box 21 Dizisi BluTV’de Yayında

İsveç yapımı polisiye suç dizisi Box 21, tüm bölümleriyle BluTV’de yayınlandı. 6 bölümden oluşan mini dizi, bir kadının intikam arayışını anlatıyor.

Tam adı Roslund & Hellström: Box 21 olan polisiye suç dizisinin tüm bölümleri BluTV’de yayınlandı. Toplamda altı bölümden oluşan İsveç yapımı dizi, daha iyi bir hayat sürmek umuduyla İsveç’e giden Romanyalı Lidia’yı ve içine düştüğü suç ilişkilerini merkezine alıyor. Dizinin konusu ise tam olarak şöyle: Erkek arkadaşı tarafından İsveç’e getirilen Lidia, seks işçiliğine zorlanır ancak bunu kabul etmek istemez ve bu durumdan kurtulma çabasına girer. İntikam arayışında olan Lidia’nin yolu, azılı bir suçlunun peşinde olan polis memuru Ewert Grens ile kesişir. İki hikâye iç içe geçmeye başlayınca suçlu ve kurban kavramları arasındaki çizgiler bulanıklaşmaya başlar.

İsveçli yazarlar Anders Roslund ve Borge Hellstrom tarafından yazılan ve 30’dan fazla dile çevrilen aynı adlı çok satan kitaptan uyarlanan Box 21’in oyuncu kadrosunda Ioana Ilinca Neacsu, Leonard Terfelt, Mimosa Willamo ve Joakim Sallquist gibi isimler yer alıyor. 2020 yapımlı mini dizinin yönetmenliğini ise Mani Maserrat-Agah üstleniyor. Maserrat-Agah daha önce pek çok televizyon işinin yanı sıra Ciao Bella (2007) adlı uzun metraj filmin de yönetmenliğini üstlenmişti.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.