Şu An Okunan
Claire Denis ve Robert Pattinson Tekrar Bir Araya Geliyor

Claire Denis ve Robert Pattinson Tekrar Bir Araya Geliyor

Usta yönetmenin başrolleri Pattinson ile Margaret Qualley’e verdiği yeni projesi The Stars at Noon, 1984’teki Nikaragua Devrimi sırasında geçecek.

Claire Denis ve Robert Pattinson, ilk ortak çalışmaları olan High Life’ın (2018) ardından, yönetmenin yeni projesi The Stars at Noon’da birlikte çalışacaklarını açıkladılar. Filmde Pattinson’a, Fosse/Verdon (2019) adlı mini dizideki oyunculuğuyla Emmy ödüllerine aday gösterilen ve Bir Zamanlar… Hollywood’da’nın (Once Upon a Time… in Hollywood, 2019) gözde oyuncularından biri olan Margaret Qualley eşlik edecek. Denis’nin film için yazdığı senaryo, Denis Johnson’ın 1986 yılında yayımlanan aynı isimli romanına dayanıyor.

The Stars at Noon’da, 1984’teki Nikaragua Devrimi sırasında geçen olayları izleyeceğiz. Robert Pattinson’ın gizemli bir İngiliz iş insanı olarak karşımıza çıkacağı filmde Margaret Qualley, devrimle ilgili haberler yazan Amerikalı bir gazeteciyi canlandıracak. Tanıştıktan kısa süre sonra romantik ve tutkulu bir ilişki geliştiren ikili, onları ülkeden kaçmak zorunda bırakan, “yalanlar ve komplolarla dolu tehlikeli bir labirent”in içinde bulacak kendini. Çekimlerine bu yılın ilerleyen dönemlerinde başlanacak filmin 2021 yılında gösterime girmesi planlanıyor.

Robert Pattinson’ın kariyeri açısından The Stars at Noon, Christopher Nolan’ın Tenet’i (2020) ve şimdilerde çekimi süren Matt Reeves imzalı The Batman’in (2021) ardından, yeniden bağımsız filmlere dönüşü işaret ediyor. Pattinson son yıllarda ana akımın dışında yer alan, The Lighthouse (2019), High Life (2018) ve Good Time (2017) gibi birçok başarılı filmde rol aldı.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.