Şu An Okunan
Claire Denis Yeniden Juliette Binoche’la Bir Arada

Claire Denis Yeniden Juliette Binoche’la Bir Arada

Claire Denis, kendisini yıldız oyuncular Juliette Binoche ve Vincent Lindon’la tekrar bir araya getirecek yeni bir proje üzerinde çalışıyor.

Usta yönetmen Claire Denis, bu yıl Robert Pattinson ve Margaret Qualley’li yeni projesi ‘The Stars at Noon’u çekmeyi planlıyordu. Ancak Robert Pattinson ‘The Batman’ çekimleri sırasında koronavirüse yakalanmış, Denis’nin filmi de belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Bu erteleme sonucu Denis, başka bir proje için kolları sıvadı.

Fransız yönetmenin yeni filmi, 2017 yapımı İçimdeki Güneş (Un Beau Soleil Intérieur) ve 2018 yapımı High Life’ta birlikte çalıştığı Juliette Binoche’u, Denis’nin 2002 yapımı Cuma Akşamı (Vendredi Soir) filminde başrolü üstlenen Vincent Lindon’la bir araya getirecek.

Geçtiğimiz günlerde yardım amacıyla düzenlenen bir müzayedede, aralarında Juliette Binoche ve Vincent Lindon’ın da yer aldığı bir ekiple film setinde öğle yemeği yeme fırsatının satışa sunulması, projenin “kesinliğini” kanıtlar nitelikte. Ne var ki filmin adı ya da hikâyesiyle ilgili henüz bir bilgimiz yok.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.