Şu An Okunan
Nisan Dağ’ın ‘Bir Nefes Daha’sı Tallinn Film Festivali’nde

Nisan Dağ’ın ‘Bir Nefes Daha’sı Tallinn Film Festivali’nde

Bir Nefes Daha

İlk filmi Deniz Seviyesi’yle pek çok ödül kazanan Nisan Dağ’ın ikinci uzun metrajı Bir Nefes Daha, önümüzdeki günlerde Tallinn Black Nights Film Festivali’nde dünya prömiyerini yapacak.

Nisan Dağ, 2014 yılında Esra Saydam’la birlikte imza attığı Deniz Seviyesi’nin ardından ikinci uzun metrajı Bir Nefes Daha’da, İstanbul’da yaşayan ve hayallerini kovalarken bir yandan da bonzai bağımlılığıyla mücadele eden bir rapçiye odaklanıyor. Dünya haklarını ABD’nin en prestijli satış şirketlerinden Magnolia Pictures’ın satın aldığı bu hip-hop draması, 13-29 Kasım tarihleri arasında Estonya’nın başkentinde düzenlenecek 24. Tallinn Black Nights Film Festivali’nin ana yarışmasında gösteriliyor. Dünya prömiyerini 21 Kasım Cumartesi günü yapacak olan film, aynı zamanda poff.ee/en adresinden çevrimiçi olarak da izlenebilecek.

Kadın yönetmenlerin seslerine güç katmayı hedefleyen bağımsız yapım şirketi Solis Film’in yapımcılığını üstlendiği Alman ortak yapımı Bir Nefes Daha’nın müzikleri ise Türkiye’nin tanınmış rapçilerinden Da Poet’in imzasını taşıyor.

Başrollerini Oktay Çubuk ile Hayal Köseoğlu’nun paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Eren Çiğdem, Ushan Çakır, Müfit Kayacan, Ayris Alptekin, Görkem Kasal ve Kürşat Alnıaçık gibi isimler yer alıyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.