Şu An Okunan
Discovery Yapımları BluTV’de Yayında

Discovery Yapımları BluTV’de Yayında

Bir süre önce BluTV’yle stratejik ortaklığını ilan eden Discovery’nin içerikleri dijital platformda yayına girdi. BluTV üyeleri Discovery+ içeriklerinin yanı sıra Eurosport’un canlı premium kanallarına da erişim sağlayabilecek.

Dünyanın önde gelen medya şirketlerinden ABD merkezli Discovery Inc., Türkiyeli dijital platformlardan BluTV‘ye yatırımını bu yılın başında duyurmuştu. Anlaşma Discovery’nin BluTV’ye yüzde 35 oranında ortaklığının yanı sıra Discovery+ içeriklerinin dijital platformda yayınlanmasını da kapsıyordu. Yasal sürecin tamamlanmasının ardından Discovery+ içerikleri BluTV kataloğundaki yerini aldı. Taraflar bugün düzenlenen çevrimiçi basın toplantısıyla anlaşmanın detaylarını özetlerken gelecek planlarına dair de açıklamalarda bulundu.

Amy Schumer Learns to Cook

Buna göre BluTV aboneleri, Discovery+ için ayrılan özel alanda Discovery Channel, TLC, DMAX, ID ve Discovery Science gibi Discovery’nin global markalarından Discovery+ içeriklerini izleyebilecek. Bu içerikler arasında Donald Trump: A Faking It SpecialSuper Soul – Oprah, Gold Rush: Freddy Dodge’s Mine Rescue, 90 Day Diaries, Amy Schumer Learns to Cook ve Lady Gucci gibi yapımlar bulunuyor.

Ayrıca bu kapsamda Eurosport kanallarındaki canlı premium yayınlar da BluTV abonelerine açık olacak. Bu sayede Eurosport 1 ve 2 kanallarında yayınlanan Olimpiyat Oyunları, Roland Garros ve Giro d’Italia gibi spor etkinlikleri BluTV üzerinden izlenebilecek.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.