Şu An Okunan
Disney Plus’tan Yeni Star Wars Dizisi

Disney Plus’tan Yeni Star Wars Dizisi

Star Wars evrenine yeni bir bakış kazandırmayı amaçlayan Disney Plus, serinin zaman çizgisinin farklı bir bölümünde geçecek ve bir kadın karaktere odaklanacak yeni bir dizinin hazırlıklarını sürdürüyor.

The Mandalorian’ın üçüncü sezon onayının duyurulmasının ardından, Disney Plus bir başka Star Wars dizisiyle gündemde. Projenin teslim edildiği Leslye Headland, geçen yıl Emmy Ödülleri’nde on üç adaylık ve üç de ödül alan Russian Doll’un yaratıcılarından biri. Yazar kimliğiyle adından çokça söz ettirmiş olan Headland, daha önce de Bekarlığa Veda (Bachelorette, 2012) ve Tek Gecelik Aşk (About Last Night, 2014) filmlerinin senaristliğini yapmıştı.

Diğer Star Wars dizilerinden farklı bir zamanda konumlanacağı ve odağına bir kadın karakteri alacağı, dizinin konusuna dair bilinenler arasında. Projenin kadro oluşturma aşaması hâlâ sürüyor.

The Mandalorian’ın gelecek sezonları ve bu ‘gizli’ dizi haricinde, Disney Plus’ın takviminde iki Star Wars dizisi daha yer alıyor. Biri Ewan McGregor’lu bir Obi-Wan Kenobi dizisi; diğeri ise Diego Luna’nın Rouge One’da (2016) canlandırdığı Cassian Andor karakterine odaklanıyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.