Şu An Okunan
Judas and the Black Messiah Filminden Yeni Afiş

Judas and the Black Messiah Filminden Yeni Afiş

Kara Panter Partisi’nin liderlerinden Fred Hampton’ın hayatını konu alan Judas and the Black Messiah adlı filmden yeni bir afiş yayınlandı.  

1966-1982 yılları arasında ABD’de siyahların hak ve özgürlük mücadelesi için mücadele eden Kara Panter Partisi’nin (Black Panther Party) lider isimlerinden Fred Hampton’ın suikastını anlatan Judas and the Black Messiah adlı filmden bir afiş yayınlandı. Hampton’ın henüz 21 yaşındayken bir gece baskınıyla, evinde uyurken öldürülmesine odaklanacak filmden daha önce bir fragman da paylaşılmıştı.

Kapan (Get Out, 2017), Kara Panter (Black Panther, 2018) ve Black Mirror (2011-) gibi yapımlardan tanıdığımız Daniel Kaluuya’nın Fred Hampton’ı canlandırdığı filmin yönetmenliğini Shaka King üstleniyor. Filmin senaryosunda King ile birlikte Will Berson’ın imzası bulunurken, Kara Panter’in yönetmeni Ryan Coogler da filmin yapımcıları arasında yer alıyor.

Oyuncu kadrosunda son olarak Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum (I’m Thinking of Ending Things, 2020) filminde izlediğimiz Jesse Plemons ile birlikte LaKeith Stanfield, Martin Sheen, Dominique Fishback gibi isimlerin de yer aldığı filmin vizyon tarihi henüz belli değil. Daha önce 21 Ağustos 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanan filmin gösterimi pandemi şartları sebebiyle ertelenmişti.

Kaynak: IndieWire

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.