Şu An Okunan
Killing Eve Tüm Sezonlarıyla BluTV’de

Killing Eve Tüm Sezonlarıyla BluTV’de

Killing Eve

Killing Eve’in ilk iki sezonunu kütüphanesine dâhil eden BluTV, önümüzdeki günlerde üçüncü sezonu da izleyiciyle buluşturacak.

2018 yılının Nisan ayında başlayan ve kısa zamanda geniş bir hayran kitlesi edinen BBC America dizisi Killing Eve’in ilk iki sezonu BluTV’de yayında. Dizinin üçüncü sezonu da çok yakında platformun kataloğuna eklenecek. Yaratıcılığını Phoebe Waller-Bridge’in üstlendiği, başrollerini Sandra Oh ile Jodie Comer’ın paylaştığı Killing Eve türler arasında dolaşan bir macera dizisi olmanın yanı sıra, Waller-Bridge’in Fleabag’deki (2016-2019) özgün mizah anlayışından da izler taşıyor.

İki kadın karakterin ilişkisini merkeze alırken arka planına da uluslararası komploları ve istihbarat ajanlarının ahlaki ikilemlerini yerleştiren Killing Eve kadın suikastçılara, onların psikolojilerine ve öldürme biçimlerine meraklı istihbarat ajanı Eve Polastri ile peşine düştüğü zeki ve yetenekli suikastçı Villanelle’in öyküsüne odaklanıyor. Dizi ilerledikçe ikili arasındaki ilişki karmaşık bir hâl alırken, Eve kendini tehlikeli bir kedi-fare oyununun ortasında buluyor.

Killing Eve

Luke Jennings’in ‘Kod Adı Villanelle’ başlığı altında topladığı dört öyküsünden uyarlanan Killing Eve iki kez En İyi Dizi dalında Altın Küre’ye aday gösterilmiş, ilk sezonuyla BAFTA’dan En İyi Dizi dâhil üç ödülle ayrılmıştı. Performanslarıyla hem izleyicinin hem de eleştirmenlerin beğenisini kazanan Sandra Oh, Jodie Comer ve Fiona Shaw ise bu üç sezon boyunca Altın Küre, Primetime Emmy ve BAFTA gibi prestijli ödüllere layık bulunmuşlardı.

Killing Eve, çekimlerine yaz aylarında başlanıp gelecek yıl yayınlanması planlanan dördüncü sezonuyla final yapacak.


Coşkun Liktor’un Killing Eve üzerine yazısını okumak için tıklayın.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.