Şu An Okunan
Kit Harington’ın Marvel Evrenindeki Rolü Belli Oldu

Kit Harington’ın Marvel Evrenindeki Rolü Belli Oldu

Game of Thrones’taki Jon Snow karakteriyle adından söz ettiren Kit Harington’ın Marvel sinematik evrenindeki rolü belli oldu. Harington, 2020’de seyirciyle buluşması planlanan Eternals’ta Black Knight olarak karşımıza çıkacak.

‘Eternals’ çizgi romanı 1976 yılında Jack Kirby’nin çizimiyle Marvel evreninde yer bulmuş, Neil Gaiman ve John Romita Jr.’ın kalemiyle hikâyelerine devam etmişti. Avengers serisiyle beraber sona eren üçüncü fazın ardından, Eternals Marvel sinematik evreninin dördüncü fazına dahil edilmişti.

Yunan ve Roma mitolojisinden ilham alarak yaratılan Eternals’ın oyuncu kadrosunda Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan, Richard Madden gibi yıldız isimler yer alıyor. Richard Madden ve Kit Harington’ın en son Game of Thrones’ta iki kardeş olarak rol almış olmaları ise hayranlar için ilginç bir ayrıntı.

Vizyon tarihi 6 Kasım 2020 olarak belirlenen filmin yönetmen koltuğuna, The Rider (2017) filmiyle tanınan Chloé Zhao oturacak. The Eternals’ın senaristliğini ise Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo üstlenecek.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.