Şu An Okunan
Luca Guadagnino İmzalı We Are Who We Are, BluTV’de Yayında

Luca Guadagnino İmzalı We Are Who We Are, BluTV’de Yayında

Başarılı yönetmen Luca Guadagnino’nun ilk televizyon projesi We Are Who We Are, dijital platform BluTV’de yayınlandı. Başrollerini Jack Dylan Glazer ve Jordan Kristine Seamón’ın paylaştığı dizi Türkiye’de ilk kez BluTV’de izleyiciyle buluşuyor.

Beni Adınla Çağır (Call Me by Your Name, 2017) ve Suspiria (2018) gibi filmlerin yönetmeni Luca Guadagnino’nun ilk televizyon projesi We Are Who We Are, BluTV’de yayınlandı. İtalya’daki bir Amerikan üssünü merkez edinen sekiz bölümlük dizi, aileleri üste görev yapan bir grup gencin yaşamına odaklanıyor. Dizinin merkezinde ise annesinin tayininin çıkmasıyla üsse yeni gelen Fraser ve karşı komşuları Harper’ın ilişkisi yer alıyor. Fraser, Harper ve onlarla benzer yaştaki arkadaşlarının dünyasını enerjik ve eğlenceli bir üslupla aktaran dizi, karakterlerin kendilerini tanımlama ve kimliklerini bulma sürecine de tanık oluyor.

Harper ve Fraser

İtalyan yönetmen Guadagnino’nun bütün bölümlerini yönettiği ve aynı zamanda senaristleri arasında bulunduğu dizinin başrollerini Jack Dylan Glazer ve Jordan Kristine Seamón paylaşırken, ikiliye Chloë Sevigny, Alice Braga, Francesca Scorsese ve Tom Mercier gibi isimler eşlik ediyor. HBO – Sky Atlantic ortak yapımı olan dizinin müzikleri ise Dev Hynes’a ait.

Son dönemde çektiği filmlerle kuşağının en popüler yönetmenlerinden birisi hâline gelen Luca Guadagnino’nun ilk dizi deneyimi olma özelliği taşıyan We Are Who We Are, yayınlandığı ilk günden itibaren bu yılın en çok sevilen dizilerinden birisine dönüştü. Pek çok kişinin yönetmenin sevilen filmi Beni Adınla Çağır‘ın dünyasıyla ilişkilendirdiği dizi, yıl sonu listelerinde de kendine yer bulmaya devam ediyor. Dizi, Altyazı yazarlarının oylarıyla belirlenen ‘2020’nin En İyi Dizileri’ listesine ikinci sıradan dâhil olmuştu.

Fırat Yücel, ‘Hareketli Kavramlar’ köşesi için kaleme aldığı ‘Sabit Kare: Görüntünün Durduğu Kavramlar’ yazısında We Are Who We Are‘a da değindi. Yazıyı okumak için tıklayın.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.