Şu An Okunan
Paul Thomas Anderson İstikrarla Sunar: Haim

Paul Thomas Anderson İstikrarla Sunar: Haim

Üç kız kardeşten oluşan Amerikalı pop-rock grubu Haim, son üç yılda Anderson tarafından çekilen yedinci video’sunu yayınladı.

Son olarak Phantom Thread (2017) ile sinema seyircisinin karşısına çıkan, şimdilerde ismi henüz açıklanmayan bir film projesi üzerinde çalışmakta olan Paul Thomas Anderson, bir süredir Amerikalı pop-rock grubu Haim’in ‘hususi klip yönetmeni’ne dönüşmüş durumda. Anderson’ın Haim için 2017’den bu yana çektiği yedinci video, 3 Mart’ta yayınlandı.

Los Angeleslı grup Haim, üç kız kardeşten oluşuyor. Albümlerinde popa daha yakın tınlayan sound’larının konserlerinde güçlü bir rock enerjisine tekabül etmesiyle tanınan grup, 2015’te En İyi Yeni Sanatçı dalında Grammy adaylığı almıştı.

‘The Steps’ parçası için çekilen ve büyük kısmı kız kardeşlerin evin banyosunda bir yandan şarkılarını söylerken bir yandan da dişlerini fırçalamaları gibi gündelik aktivite görüntülerinden oluşan alçak gönüllü video, Anderson ile kız kardeşlerin işbirliğinde bir ilki de kapsıyor. Bu defa, video’nun bir eş-yönetmeni de var: grup üyelerinden Danielle Haim.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.