Şu An Okunan
Ricky Gervais ‘After Life’ın İkinci Sezonuyla Ekranlara Dönüyor

Ricky Gervais ‘After Life’ın İkinci Sezonuyla Ekranlara Dönüyor

Sert mizahıyla tanınan Ricky Gervais’in yaratıcısı olduğu Netflix dizisi After Life’ın ikinci sezonu 24 Nisan’da başlıyor. İngiliz komedyenin canlandırdığı Tony bu sezonda, çalıştığı gazetenin kapanma tehlikesine karşı mücadele veriyor.

Dünyaca ünlü komedyen ve oyuncu Ricky Gervais’in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı After Life dizisi, geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezonuyla seyirciler tarafından çok yoğun ilgi görmüş ve büyük beğeni kazanmayı başarmıştı. Kısa sürede geniş hayran bir kitlesine ulaşan Netflix dizisinin altı bölümden oluşan ikinci sezonu ise 24 Nisan Cuma günü tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye’de izlenebilecek.

Yerel bir gazetede çalışan Tony’nin, eşinin hayatını kaybetmesiyle birlikte çevresindeki insanlara aklına gelen her şeyi yapmaya ve söylemeye başlayan bambaşka bir karaktere dönüşmesini anlatan After Life dizisinin ikinci sezonunda, karakterin çalıştığı gazetenin kapanma tehlikesine karşı verilen ve elbette ünlü komedyenin set mizahıyla şekillenen mücadele ele alınıyor.

Ricky Gervais dizinin senaristliği ve yönetmenliğini üstlenmenin dışında, aynı zamanda Charlie Hanson ile birlikte yapımcılarından biri. After Life’ın oyuncu kadrosunda Penelope Wilton, Kerry Godliman, Tom Basden, Tony Way, David Bradley ve Ashley Jensen gibi isimler Gervais’e bir kez daha eşlik ederken; Peter Egan, Ethan Lawrence, Bill Ward ise kadrodaki yeni oyuncular arasında.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.