Şu An Okunan
Ryan Reynolds ve Taika Waititi’li Free Guy’dan İlk Fragman

Ryan Reynolds ve Taika Waititi’li Free Guy’dan İlk Fragman

Taika Waititi bu kez oyuncu olarak adından söz ettiriyor. Ryan Reynolds’un başrolde olduğu, GTA adlı ünlü video oyunundan bolca ilham alan Free Guy’da Taika Waititi de kilit bir rolde.

Geçtiğimiz Toronto Film Festivali’nden Halkın Seçimi Ödülü ile ayrılan Tavşan Jojo (Jojo Rabbit) ile uzun süredir gündemde olan, Aylak Vampirler (What We Do in the Shadows, 2014) ve Vahşiler Firarda (Hunt for the Wilderpeople, 2016) gibi filmlerle de özel bir hayran kitlesi edinen Taika Waititi bu kez oyuncu olarak adından söz ettiriyor. Ryan Reynolds’un başrolde olduğu Free Guy’da, popüler oyuncuya Jodie Comer ve Taika Waititi gibi isimler eşlik ediyor.

Türkiye’de 3 Temmuz 2020’de vizyona girecek filmin yönetmen koltuğunda ise Geliş (Arrival, 2016) ve The Spectacular (2013) gibi popüler filmlerin ve Stranger Things dizisinin yapımcılarından Shawn Levy oturuyor.

Video oyunlarının dünyasını beyazperdeye taşıyan Free Guy “bir açık dünya” (open world) oyununun içinde kendi hikâyesini oluşturmaya çalışan bir adamın öyküsünü anlatıyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.