Şu An Okunan
The Mandalorian’ın Kamera Arkasında…

The Mandalorian’ın Kamera Arkasında…

Geçen yılın en çok konuşulan dizilerinden The Mandalorian, Ekim’de başlayacak ikinci sezonundan önce, Mayıs ayından itibaren sekiz bölümlük belgeseliyle seyirci karşısına çıkacak.

İlk sezonu büyük ilgi gören The Mandalorian’ın ikinci sezonunu iple çekenler, mecburen Ekim ayını bekleyecek… Disney+ bu esnada, dizinin hayranlarının elini boş bırakmamayı planlıyor. Geçen yılın en sevilen TV karakterlerinden ‘Bebek Yoda’yı yaratan dizinin kamera arkası belgeseli, 4 Mayıs’tan itibaren izlenebilecek. Disney Gallery: The Mandalorian isimli seri, sekiz bölümden oluşuyor. Her bölümde, Star Wars evreninin TV’deki ilk ‘canlı aksiyon’u olan dizinin farklı bir yönü işlenecek. Daha önce yayınlanmamış görüntülere, röportajlara, yapımcı Jon Favreau’nun moderatörlüğünde yuvarlak masa sohbetlerine yer verilecek. Elbette George Lucas’ın Star Wars’u da masaya yatırılacak. Seyirciler ayrıca dizinin yapım sürecine, karakterlerin oyuncular tarafından nasıl hayata geçirildiğine, serinin teknolojisine, yaratıkların ‘yaratılmasına’ ve dizinin ilham kaynaklarına da detaylı bir bakış atabilecekler.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.