Şu An Okunan
2020’de Ekranlara Veda Edecek Yabancı Diziler

2020’de Ekranlara Veda Edecek Yabancı Diziler

Heyecan vesilesi pek çok yeni proje hayata geçmeye hazırlanırken, sevilen birçok dizi de final yapıyor olacak.

Anne with an E (3 sezon): Kanada’nın CBC kanalında yayınlanan, Netflix’in ortak yapımcılığını üstlendiği dizi, Kasım ayında televizyonlarda, 3 Ocak’ta da Netflix’te final yaptı. Anne with an E’nin hayranları dizi için Twitter’da etiket başlatıp hikâyesinin bir film ile tamamlanmasını istediler. Yapımcılardan ise henüz bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

The Good Place (4 sezon): Yayına başladığı günden bu yana son yılların en iyi komedilerinden biri olarak gösterilen; etik ve ahlak, cennet-cehennem, ölüm gibi temaları mizahi bir dille anlatan The Good Place, yaratıcısı Michael Shur’un ricası üzerine 30 Ocak’ta final yapacak.

Dark (3 sezon): Almanya’nın ilk orijinal Netflix yapımı olan Dark, dizinin yaratıcısı Baron Bo Odar’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamaya göre şu an post-prodüksiyon aşamasında olan üçüncü sezonla birlikte final yapacak. Sezonun yayınlanacağı tarih ise henüz duyurulmadı.

BoJack Horseman (6 sezon): Dizinin yaratıcısı Raphael Bob-Waksberg’in Vulture’a yaptığı açıklamaya göre önce diziyi iptal etmeyi düşünen Netflix, sonradan izleyicilerin daha memnun olacağı bir şekilde bitirme kararı almış. BoJack Horseman, 31 Ocak’ta yayınlanacak final sezonunun ikinci kısmıyla birlikte tamamlanmış olacak.

Vikings (6 sezon): Geçen yılın Ocak ayında dizinin kanalı History, Vikings’in altıncı sezonuyla birlikte ekranlara veda edeceğini duyurmuştu. Aralık ayında başlayan sezon, 2020’nin ortalarında final yapacak. Öte yandan Netflix, geçtiğimiz Kasım ayında, Vikings ile aynı evrende geçecek olan Vikings: Valhalla’nın duyurusunu yapmıştı.

Supernatural (15 sezon): İlk kez 13 Eylül 2005’de izleyiciyle buluşan Supernatural, on beş yılın ardından yayınlandığı kanal olan CW’nin açıklamasına göre 18 Mayıs’ta final yapacak.

Criminal Minds (15 sezon): 2004’de CBS kanalında yayın hayatına başlayan uzun soluklu bir polisiye dizisi olan Criminal Minds’ın son on bölümü 8 Ocak’ta yayınlanmaya başlayacak.

13 Reasons Why (4 sezon): Ağustos 2019’da üçüncü sezonunun yayınlanmasının ardından Netflix, tarih vermeden dizinin dördüncü sezonunun final sezonu olacağını duyurdu.

Dear White People (4 sezon): Üçüncü sezonunun yayınlanmasından kısa bir süre sonra Netflix, dizinin 2020 yılında dördüncü sezonuyla birlikte final yapacağını açıkladı.

Glow (4 sezon): Geçtiğimiz aylarda Netflix’in yaptığı açıklamaya göre Glow’un, 2020 yılı içerisinde yayınlanacak dördüncü sezonu aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.