Şu An Okunan
Ariana Greenblatt, Cate Blanchett ve Jamie Lee Curtis’li Borderlands Kadrosuna Katıldı

Ariana Greenblatt, Cate Blanchett ve Jamie Lee Curtis’li Borderlands Kadrosuna Katıldı

Ariana Greenblatt

Ariana Greenblatt, Eli Roth’un yönetmenliğini üstlendiği video oyunu uyarlaması ‘Borderlands’in oyuncu kadrosuna katıldı. Filmde Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis ve Kevin Hart gibi yıldız oyuncular da rol alıyor.

Son olarak 2018 yapımı Eski Evdeki Yeni Saat (The House with a Clock in Its Walls) filminin yönetmenliğini üstlenen Eli Roth, RPG (role-playing game) türündeki ‘Borderlands’ oyun serisinin uyarlaması için kolları sıvadı. Uzak bir gezegene doğru yola çıkan bir grubun hikâyesi ekseninde şekillenen filmin oyuncu kadrosunda Cate Blanchett ve Jack Black gibi Roth’un daha önce çalışma fırsatı bulduğu oyuncuların yanı sıra, Kevin Hart ve Jamie Lee Curtis gibi isimler de bulunuyor. Kadroya katılan son isim ise geçtiğimiz yıl vizyona giren Canavar Sorunları (Love and Monsters) filmindeki performansıyla dikkat çeken Ariana Greenblatt.

Ariana Greenblatt, Borderlands
‘Borderlands 3’ oyunu

13 yaşındaki genç oyuncu, ‘Borderlands’ uyarlamasında kendisiyle aynı yaştaki patlayıcı uzmanı, dengesiz Tiny Tina’ya hayat verecek. Blanchett büyük süper güçlere sahip Lilith’i, Hart efsanevi hırsız Roland’ı, Curtis arkeolog ve bilim insanı Dr. Tannis’i, Black ise neşeli ve coşkulu robot Claptrap’i canlandıracak.

Yaptığı açıklamada Greenblatt’e övgüler yağdıran Eli Roth, oyuncunun sinema için olağanüstü bir yeni yetenek olduğunu dile getirdi ve filmdeki performansından beklentilerini dile getirdi: “O, herkeste bir hayranlık uyandırıyor. Oyuncu seçmelerinde hepimizi şaşkına çevirdi ve onu beyazperdede görmek için sabırsızlanıyorum. Vahşi, çılgın ve tahmin edilemez Tiny Tina’nın el bombalarından biri gibi ekranda patlayacak!”

Aaron Berg ve Craig Mazin’in senaryosunu üstlendiği ‘Borderlands’in gösterim tarihi ise henüz kesinleşmiş değil.

Kaynak: The Hollywood Reporter

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.