Şu An Okunan
Bir Zamanlar Hollywood’da Mini Dizi mi Olacak?

Bir Zamanlar Hollywood’da Mini Dizi mi Olacak?

Brad Pitt’in yaptığı açıklamaya göre Tarantino’nun son filmi Bir Zamanlar… Hollywood’da yakın zamanda mini diziye dönüştürülebilir.

Quentin Tarantino’nun Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie gibi yıldız oyuncuları bir araya getiren ve Cannes’daki prömiyerinden bu yana pek çok tartışma yaratan son filmi Bir Zamanlar… Hollywood’da’nın (Once Upon a Time…in Hollywood) mini dizi olarak uyarlanması gündemde. Filmde Cliff Booth karakterini canlandıran Brad Pitt, The New York Times’a verdiği demeçte yönetmenin de mini dizi fikrine sıcak baktığını belirtti.

Tarantino’nun 2015 yılında imza attığı bir önceki filmi The Hateful Eight’in uzun versiyonu, geçtiğimiz aylarda dört bölümlük mini dizi olarak Netflix’te yer bulmuştu. Bu durum, Bir Zamanlar… Hollywood’da’yla ilgili de benzer bir beklentinin oluşmasına yol açıyor. Süresi 2 saat 41 dakika olan The Hateful Eight’in 4 saat 20 dakikalık dizi versiyonunda pek çok ek sahne yer alıyordu. Bir Zamanlar… Hollywood’da’nın olası bir dizi versiyonunda da yan karakterlerin derinlik kazanması, Tim Roth ve James Marsden gibi oyuncuların çıkarılmış sahnelerinin de izleyiciyle buluşması mümkün olabilir.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.