Şu An Okunan
Chris Evans’lı AppleTV+ Dizisi Defending Jacob’tan Fragman

Chris Evans’lı AppleTV+ Dizisi Defending Jacob’tan Fragman

William Landay’in çok satan romanından uyarlanan dizi, cinayetle suçlanan oğlunu kurtarmaya çalışan bir avukatın yaşadıklarını anlatıyor.

Servant, See, Truth be Told ve For All Mankind gibi yapımlarıyla dikkat çeken AppleTV+,  dijital platformlar arasındaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Sadece yeni yapımlara yer veren, sevilen televizyon dizilerinin tekrarları ya da vizyona girmiş filmler gibi “eski” içerikleri yayınlamayan AppleTV+, bütçesinin çoğunu kendi orijinal yapımlarının prodüksiyonuna ayırıyor. Son olarak platformun merakla beklenen yapımlarından, bir avukatın hikâyesine odaklanan Defending Jacob’tan bir fragman yayınlandı.

William Landay’in aynı adlı çok satan romanından uyarlanan suç draması Defending Jacob’ın başrolünde Kaptan Amerika rolüyle dünyaca ünlenen ve son olarak Bıçalar Çekildi’deki (Knives Out) performansıyla dikkat çeken yıldız Chris Evans yer alıyor. Oğlu, okul arkadaşını öldürmekle suçlanan Andy Barber adlı avukatın yaşadığı zorluklara odaklanan dizi, 24 Nisan’da izleyiciyle buluşacak. Filmde Evans’ın canlandırdığı Avukat Barber’ın oğlu Jacob’u ise Bıçaklar Çekildi’deki rol arkadaşı Jaeden Martell canlandıyor. Martell’i daha önce Stephen King’in ünlü romanının en son uyarlaması O’da (It, 2017) izlemiştik.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.