Şu An Okunan
Christopher Nolan İmzalı Tenet’tan Yeni Fragman

Christopher Nolan İmzalı Tenet’tan Yeni Fragman

Pandemi sebebiyle neredeyse tüm filmlerin ve sinema etkinliklerinin tarihi ertelenmişken, vizyon tarihini değiştirmemiş olan tek bir film var: Tenet. Christopher Nolan’ın 200 milyon doları aşan bir bütçeyle çekilen ve normal şartlarda 2020 yazının gişe hit’i olmak üzere tasarlanan filminin vizyon tarihi, resmî olarak hâlen 17 Temmuz olarak görünüyor. Warner Bros’un bu vizyon tarihinde diretmesi artık yalnızca Tenet’la ilgili olmaktan çıkıp, Hollywood’un ve sinema sektörünün ne zaman hayata döneceğine dair de bir veri olarak algılanmaya başladı.

Tenet’ın bu sabaha karşı paylaşılan yeni fragmanı, 17 Temmuz tarihinin sallantıda olduğu yorumlarını getirdi. Zira fragmanın sonunda, filmin vizyon tarihine dair bir ifade yer almıyor. Deadline’ın haberine göre, Warner Bros, filmin 17 Temmuz’da vizyona çıkması için sinema salonlarının yüzde sekseninin açılmış olması kriterini arıyor. Tarih yaklaştıkça bu ihtimal giderek daha uzak görünüyor ve bu da sinema sektörünü endişelendiriyor.

Robert Pattinson ve John David Washington’ın başrollerde olduğu Tenet’ın yeni fragmanı filmdeki zaman yolculuğu unsurlarına dair daha çok fikir veriyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.