Şu An Okunan
“Geçmiş Hakkında Çok Modern Bir Öykü”

“Geçmiş Hakkında Çok Modern Bir Öykü”

Rusya tarihinin en uzun süreli kadın hükümdarı Büyük Katerina’nın ‘kurmaca’ öyküsünü anlatan ve komediyle dramı harmanlayan The Great’ten ilk fragman yayınlandı. Dizi 15 Mayıs’ta başlıyor.

Hulu’nun 15 Mayıs’ta yayınlanmaya başlayacak yeni dizisi The Great, Rusya tarihinin en uzun süreli (1762 – 1796) kadın hükümdarı Büyük Katerina’nın (Elle Fanning) hikâyesini anlatıyor. Dijital platform, diziyi şöyle tanıtıyor: “Birinci sezon, İmparator Peter (Nicholas Hoult) ile anlaşmalı bir evlilik yapmak üzere Rusya’ya gelen; idealist ve romantik bir genç kızın kurmaca haline getirilmiş, eğlenceli ve anakronik öyküsü. Katerina aşk ve güzellikler umarken, onun yerine tehlikeli, ahlaksız, tersine dönmüş bir dünya buluyor ve değiştirmeye azmediyor. Bunu başarabilmek için tek yapması gereken, kocasını öldürmek, kiliseyi yenmek, orduyu şaşırtmak ve yargıyı yanına almak. Hayatı boyunca oynadığı âşık, öğretmen, hükümdar ve savaşçı rollerini kapsayan; geçmiş hakkında çok modern bir hikâye.”

Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi ve Belinda Bromilow, dizinin oyuncuları arasında. The Great’in yaratıcısı, ve yazarı (aynı zamanda yürütücü yapımcılarından biri), Sarayın Gözdesi’nin (The Favourite, 2018) senaristlerinden biri olarak Oscar adaylığı bulunan Tony McNamara.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.