Şu An Okunan
Gerilim Dizisi ‘Devils’ BluTv’de Yayında

Gerilim Dizisi ‘Devils’ BluTv’de Yayında

Guido Maria Brera’nın aynı isimli romanından televizyona uyarlanan ve tüm dünyayı etkileyecek bir komployu araştırmak üzere kolları sıvamış bir grup iş insanını merkezine alan Devils, BluTV’de yayında.

Devils, büyük bir yatırım bankasında çalışan bir grup iş insanının uluslararası boyutlarda etkileri olması beklenen bir tezgâhı keşfetmelerinin ardından yaşananları anlatıyor. Dizi, izleyicilere finans dünyası etrafında şekillenen bir gerilim vaat ediyor.

Dizinin başrollerini Grey’s Anatomy (2005- ) dizisinde uzun yıllar Dr. Derek Shepherd karakterine hayat vermiş Patrick Dempsey (Dominic Morgan) ve ismini Suburra (2015) filmiyle duyurmayı başaran İtalyalı oyuncu Alessandro Borghi (Massimo Ruggero) paylaşıyor. İki aktöre; Laia Costa, Malachi Kirby, Paul Chowdhry, Pia Mechler ve Lars Mikkelsen gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin  yaratıcısı ise şimdiye kadar daha çok yazar kimliğiyle öne çıkan Ezio Abbate. İlk sezonu on bölüm olarak planlanan Devils, geçtiğimiz günlerde ikinci sezon onayını da aldı.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.