Şu An Okunan
Hulk’tan Boris Johnson’a Cevap!

Hulk’tan Boris Johnson’a Cevap!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ülkesini süper kahraman Hulk’a benzeterek AB’ye kafa tuttu. Filmlerde Hulk’a dönüşen Bruce Banner’ı canlandıran Mark Ruffalo ise Johnson’a ‘Hulk dersi’ verdi.

Brexit görüşmelerine dair yaptığı açıklamada Hulk benzetmesinde bulunarak Avrupa Parlamentosu’na gözdağı vermeye çalışan İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a, Marvel filmlerinde Hulk’ı canlandıran Mark Ruffalo’dan yanıt geldi.

Açıklamalar, Brexit görüşmeleriyle ilgili tartışmalardan çıktı. İngiliz parlamentosu geçen hafta, Brexit’in (ülkenin Avrupa Birliği’nden çıkışının) anlaşmasız biçimde gerçekleşmesini engelleyen bir yasa çıkardı. Brexit’i ertelemektense “hendekte ölmeyi” tercih edeceğini belirten Johnson ise, Daily Mail gazetesine verdiği demeçte, görüşmeler tıkandığı takdirde Avam Kamarası’nın yasalaşmış kararını görmezden geleceğini belirterek ekledi: “Britanya AB’nin kelepçelerinden Hulk gibi kurtulacak. Hulk ne kadar öfkelenirse o kadar güçlenir.”

Avengers serisinde, öfkelenince Hulk’a dönüşen Bruce Banner’ı canlandıran Ruffalo, bunun üzerine attığı tweet’te şöyle dedi: “Boris Johnson, Hulk’ın yalnızca herkesin iyiliği için savaştığını unutuyor. Öfke ve güç, yerine göre kalın kafalılık ve yıkıcılık anlamına gelebilir. Hulk en çok, bir takımla çalıştığında işe yarıyor. Yalnız olduğunda ise bir felaket. Ayrıca… yanında daima bilim ve mantığın sesi Dr. Banner var.”

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.