Şu An Okunan
Jodie Foster ve Benedict Cumberbatch’li The Mauritanian’dan İlk Fragman

Jodie Foster ve Benedict Cumberbatch’li The Mauritanian’dan İlk Fragman

Kevin Macdonald’ın Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, Shailene Woodley ve Tahar Rahim gibi yıldız isimleri bir araya getirdiği ‘The Mauritanian’ filminden ilk fragman yayınlandı.

Kariyeri boyunca hem kurmaca hem de belgesel yönetmenliği yapan ve son olarak Whitney Houston belgeseli Whitney‘in (2018) yönetmenlik koltuğunda oturan Kevin Macdonald’ın yeni filmi ‘The Mauritanian’ bilhassa oyuncu kadrosuyla dikkat çeken kurmaca bir yapım. Film, Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, Shailene Woodley ve Tahar Rahim gibi yıldız isimleri bir araya getiriyor.

Mohamedou Ould Slahi’nin 2015 yılında yayınlanan, Guantánamo’da yaşadıklarını kaleme aldığı anı kitabı ‘Guantánamo Günlüğü’nden (Guantánamo Diary) uyarlanan film, terörist olduğu iddiasıyla yıllarca Guantánamo’da hapsedilen ve işkenceye maruz kalan Slahi’nin, iki avukat sayesinde hayatının kurtulması etrafında şekilleniyor. Mohamedou Ould Slahi rolünde Tahar Rahim’i izleyeceğimiz ‘The Mauritanian’ın ABD’de 19 Şubat 2021’de vizyona girmesi planlanıyor. Ödül sezonunda ilgi görmesi beklenen yapımlar arasında yer alan filmin fragmanını izlemek için:

Kaynak: IndieWire

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.