Şu An Okunan
Metallica’nın Konser Filmi Vizyona Giriyor

Metallica’nın Konser Filmi Vizyona Giriyor

Grubun hayranları bir geceliğine, Metallica ile San Francisco Senfoni Orkestrası’nın görkemli işbirliğine beyazperdede şahit olabilecek.

Heavy metal efsanesinin konser filmi S&M2, Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkede bir güne mahsus olarak, 9 Ekim’de sinema salonlarında olacak. Film, grubun 6 Eylül’de San Francisco Senfoni Orkestrası ile birlikte verdiği, NBA takımı Golden State Warriors’ın yeni arenası Chase Center’ın açılışını yapan konseri belgeliyor.

S&M2, Metallica’nın senfoni orkestrasıyla yirmi yıl önce gerçekleştirdiği konser albümü ‘S&M’in yirminci yılını kutlamak üzere tasarlandı. Konser ‘For Whom the Bell Tolls’, ‘Whereever I May Roam’, ‘One’ ve ‘Master of Puppets’ gibi Metallica hit’lerinin senfonik versiyonlarının yanı sıra, Ennio Morricone ve Sergei Sergeyevich Prokofiev gibi 20. yüzyılın önemli bestecilerinden klasik eserlerin yorumlarını içeriyor. Yeniden yorumlanan parçalardan biri de, Morricone’nin İyi, Kötü ve Çirkin (Il Buono, Il Brutto, Il Cattivo, 1966) soundtrack’inin en iyi bilinen parçalarından ‘L’Estasi Dell’Oro’.

Dünya çapında 3000 sinemada gösterime girecek S&M2’nin biletleri satışta.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.