Şu An Okunan
Netflix’ten Yeni Godzilla Animesi

Netflix’ten Yeni Godzilla Animesi

Daha önce Godzilla: Planet of the Monsters (2017), Godzilla: City on the Edge of Battle (2018) ve Godzilla: The Planet Eater (2018) olmak üzere üç Godzilla animesi piyasaya süren Netflix, ‘Godzilla: Singular Point’ isimli yeni bir anime dizisi sipariş etti.

2017 ve 2018 senelerinde yayınlanan serilerden tamamen farklı bir hikâyeye ve oyuncu kadrosuna sahip olacağı belirtilen ve 2021 yılında gösterime girmesi beklenen ‘Godzilla: Singular Point’in yönetmenliğini Atsushi Takahashi üstlenecek. Dizinin yapım ekibinde Japon bilim-kurgu yazarı Toh Enjoe ve Hayao Miyazaki’nin Prenses Mononoke (Mononoke-hime,1997), Ruhların Kaçışı (Sen to Chihiro No Kamikakushi, 2001) ve Rüzgâr Yükseliyor (Kaze Tachinu, 2013) gibi ikonik filmlerinde imzası bulunan animasyon sanatçısı Eiji Yamamori de yer alacak. Ekip, elle çizilmiş ve bilgisayarlı animasyon stillerini birleştiren Studio Orange’la ortak çalışacak.

66 yıllık tarihi boyunca popüler kültürde önemli bir yer edinen ve birçok uzun metraj filme konu olan Godzilla, çoğu zaman Japon yapımlarının merkezine yerleşse de Amerikan sinemasında da sık sık konu edildi. Netflix’in atağının yanı sıra, 2021 yılında gösterime girmesi planlanan ve oyuncu kadrosunda Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgård ve Eiza González gibi isimleri bir araya getiren ‘Godzilla vs. Kong’ da merakla bekleniyor.

Kaynak: Variety

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.