Şu An Okunan
Park Chan-wook, Yeni Filminin Çekimlerine Başlıyor

Park Chan-wook, Yeni Filminin Çekimlerine Başlıyor

Güney Koreli yönetmen Park Chan-wook’un son projesinden yeni detaylar açıklandı. Yönetmenin ‘Decision to Leave’ adlı yeni filminin çekimlerine bu ay içerisinde başlanacak.  

İhtiyar Delikanlı (Oldeuboi, 2003) ve Hizmetçi (Ah-ga-ssi, 2016) filmleriyle tanınan güncel Güney Kore sinemasının en önemli isimlerinden Park Chan-wook, dört yıl önce gösterime giren Hizmetçi’den bu yana ilk kez bir film projesine başlıyor. Yönetmen son olarak 2018 yılında The Little Drummer Girl adlı dizinin yönetmenliğini üstlenmişti. Adının ‘Decision to Leave’ olacağı açıklanan yeni filmin başrollerinde Dikkat Şehvet (Se, jie, 2007) filmindeki performansıyla tanınan Çinli oyuncu Tang Wei ve Bong Joon-ho’nun Cinayet Günlükleri (Salinui chueok, 2003) filminden hatırladığımız Koreli oyuncu Park Hye-il yer alacak. Yapımcılığını Moho Film’in üstlendiği projenin ana finansörlüğünü ve Kore’deki dağıtımını CJ Entertainment üstlenecek.

Filmde işine düşkün bir dedektif, dağlık bir bölgede gerçekleşen muhtemel bir cinayet vakasını inceleyecek. Kurbanın eşinden şüphelenmeye başlayan dedektif, aynı zamanda şüpheliye romantik duygular beslemeye başlayacak. Yönetmen Park Chan-wook, filmin senaryosunu daha önce Hizmetçi ve Kan Arzusu (Bakjwi, 2009) filmlerinin senaryolarında işbirliği yaptığı Jeong Seo-kyeong ile birlikte kaleme alıyor.

Kaynak: Variety

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.