Şu An Okunan
Yeni Mad Max Filminden Son Detaylar

Yeni Mad Max Filminden Son Detaylar

Anya Taylor-Joy, George Miller’ın yöneteceği yeni Mad Max filminde, Mad Max: Fury Roadun efsanevi karakteri Furiosa’nın gençliğini canlandıracak. Filmde Yahya Abdul-Mateen II ve Chris Hemsworth’ün de rol alacağı kesinleşen bilgiler arasında.

George Miller’ın post-apokaliptik film serisi Mad Max, 2015 yapımı Mad Max: Fury Road ile büyük bir başarı yakalamış, film 6 dalda Oscar kazanmıştı. Vizyona girdiği dönem çok büyük bir gişe başarısı elde eden Mad Max: Fury Road, serinin yeni filmleri için de büyük bir beklenti ve heyecan yaratmıştı.

1979 yılında başlayan serinin bütün filmlerinde yönetmen koltuğunda oturan George Miller, son Mad Max filmi için de kolları sıvamış durumda. Yeni filmde, Mad Max: Fury Road boyunca anlatılan olayların öncesi konu edinilecek. Daha önce Charlize Theron‘un hayat verdiği Furiosa karakterinin büyük ölçüde ön planda olacağı yeni projede, Furiosa’nın gençliğini Anya Taylor-Joy canlandıracak. Robert Eggers imzalı 2015 yapımı The Vvitch’teki başarılı performansıyla tanınangenç oyuncuya Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen IIda eşlik edecek.

Senaryosu George Miller ve Mad Max: Fury Road’un senaristlerinden Nico Lathouris tarafından kaleme alınan yeni Mad Max filminin çekimlerine önümüzdeki sene başlanması planlanıyor.

Kaynak: Deadline

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.