Şu An Okunan
Adam McKay’in Yeni Filmi Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çekiyor

Adam McKay’in Yeni Filmi Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çekiyor

Adam McKay’in yeni filmi ‘Don’t Look Up’ın oyuncu kadrosuna Jennifer Lawrence’ın ardından Leonardo DiCaprio, Meryl Streep ve Cate Blanchett başta olmak üzere birçok yeni isim eklendi. Yapımcılığını Netflix’in üstlendiği filmin son zamanların en ihtişamlı oyuncu kadrolarından birisini oluşturması bekleniyor. 

Son olarak Dick Cheney biyografisi Vice (2018) filmini yöneten Adam McKay’in yeni projesi henüz oyuncu seçimi aşamasında yakın geleceğin en çok merak edilen filmleri arasına girmiş durumda. Daha önce başrolünde Jennifer Lawrence’ın yer alacağı açıklanan ‘Don’t Look Up’ın oyuncu kadrosuna birçok ünlü ismin katılacağı açıklandı. Filmde Jennifer Lawrence’a Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry, Tomer Sisley ve Rob Morgan gibi isimler eşlik edecek. Normal şartlarda Nisan ayında başlaması planlanan prodüksiyonun pandemi koşulları nedeniyle ertelenmesinin Leonardo DiCaprio gibi yoğun takvime sahip oyuncuların filme dâhil olmasını kolaylaştırdığı iddia ediliyor. 

‘Don’t Look Up’ aynı zamanda Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) ve Step Brothers (2008) gibi filmleriyle tanınan Adam McKay’in komediye döndüğü film de olacak. Filmde iki düşük rütbeli astronotun insanları dünyaya çarpacağı anlaşılan bir meteor konusunda uyarma amacıyla çıktıkları yolculuk konu ediliyor. McKay, ‘Deadline’a verdiği röportajda filmini Başkanın Adamları (Wag the Dog, 1997) ve Dr. Garipaşk (Dr. Strangelove, 1964) gibi yapımların mirasını takip eden bir kara komedi olarak nitelendirdi. 

Adam McKay, ‘Don’t Look Up’la birlikte yine Jennifer Lawrence’ın başrolünü üstlendiği ‘Bad Blood’ adlı biyografi filmi üzerine çalışmalarını da sürdürüyor. 

Kaynak: Deadline

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.