Şu An Okunan
Yeni ‘Papa’ John Malkovich

Yeni ‘Papa’ John Malkovich

Jude Law’un başrolde yer aldığı Paolo Sorrentino imzalı The Young Pope’un devamı niteliğindeki The New Pope’tan ilk fragman yayınlandı.

Muhteşem Güzellik (La grande bellezza, 2013) ve Gençlik (Youth, 2015) gibi filmleriyle tanıdığımız usta İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino, The Young Pope’ta Amerikalı ilk Papa Pius XIII’in öyküsünü anlatmıştı. Kafasına buyruk davranan rahat tavırları, dinî konulara olan sıradışı yaklaşımı ve tanrıya olan inancı herkes tarafından sorgulanan karakteri ile akıllarda yer eden Papa’yı Jude Law canlandırmış ve bu performansıyla Altın Küre adaylığı kazanmıştı. Yeni dizi ise Pius XIII’ın girdiği koma sonrası gelişen olaylara odaklanıyor. John Malkovich’in canlandıracağı Papa Giovanni III karakteri The New Pope’ta Jude Law’ın yerine geçmeye hazırlanırken Sorrentino’nun açıklamalarına göre yeni mini dizide iki Papa’nın beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

Venedik Film Festivali’nde ilk 2 bölümü art arda gösterilen diziyle ilgili ilk izlenimler hayli olumlu olurken, John Malkovich’in performansına ise övgüler yağıyor.

HBO, Sky ve Canal Plus ortaklığında çekilen The New Pope 9 bölümden oluşacak ve 2020’de ekranlara gelecek.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.