Şu An Okunan
Beni Adınla Çağır’ın Devam Filmine Dair Bilinenler…

Beni Adınla Çağır’ın Devam Filmine Dair Bilinenler…

Milano’da karantina yaşamını sürdüren Luca Guadagnino, merakla beklenen devam filmi hakkında konuştu.

Son yıllarda en tutkulu hayran kitlelerinden birini yaratan filmlerden Beni Adınla Çağır’ın (Call Me By Your Name, 2017) yönetmeni Luca Guadagnino, İtalyan yayını Gay.it’e verdiği röportajda, tecrit başlamadan önce bir senaristle görüşmek üzere Amerika’ya gitmek üzere olduğunu söyledi: “Devam filmi hakkında konuşmak için, ismini vermek istemediğim, çok sevdiğim bir yazarla buluşacaktım. Maalesef, her şey iptal oldu.” İlk filmin senaryosunu, usta yönetmen James Ivory yazmıştı.

Guadagnino ayrıca, orijinal filmin oyuncu kadrosunu ikinci filmde büyük ölçüde koruyacağını da açıkladı: “Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stulhbarg, Esther Garrel ve diğer oyuncularla çalışmak tabii ki büyük bir zevk. Hepsi yeni filmde de olacaklar.” Yönetmen ayrıca, Awardswatch’la yaptığı bir söyleşide, favori oyuncularından Dakota Johnson’a da ikinci filmde rol almasını teklif ettiğini, aktrisin de kabul ettiğini söylemişti.

Imdb’ye göre, ikinci film büyük olasılıkla, André Aciman’ın Türkçe’de Adınla Çağır Beni ismiyle yayımlanan orijinal romanın devamı olarak yazdığı, Ekim 2019’da çıkan ‘Find Me’nin öyküsüne dayanacak ve aynı ismi taşıyacak. Öte yandan oyuncu kadrosu aşağı yukarı aynı kalacak ise, Aciman’ın onyıllara yayılan romanı ‘Find Me’nin perdeye taşınırken bir miktar dönüşeceği varsayılabilir.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.