Şu An Okunan
‘Açlık Oyunları’, ‘John Wick’ ve Daha Fazlası Youtube’da

‘Açlık Oyunları’, ‘John Wick’ ve Daha Fazlası Youtube’da

Lionsgate, Cuma günleri canlı yayınlanacak bir Youtube serisi başlatıyor. Jamie Lee Curtis’in sunacağı ve ünlü isimleri konuk edeceği program boyunca, popüler filmler herkes tarafından aynı anda izlenebilecek.

Kataloğunda çok sayıda popüler film bulunan Lionsgate, ücretsiz bir online gösterim serisi başlatıyor. “Lionsgate Live! A Night at the Movies” isimli seri boyunca, her Cuma günü, geniş kitlelerce sevilen bir film Youtube’da tüm seyirciler tarafından aynı anda izlenecek. Sinema salonlarında birlikte film izleme deneyimini onurlandırmak üzere tasarlanan Youtube programını Jamie Lee Curtis sunacak. Curtis kendi sinema anılarını paylaşırken, aynı zamanda ünlü isimleri konuk edecek.

Lionsgate, Corona virüsünden ekonomik anlamda olumsuz etkilenen sinema sektörü çalışanlarını destekleme amacıyla kurulan Will Rogers Motion Picture Pioneers Foundation’a ilk bağışı yaparken, seyircileri de bağış yapmaları için yüreklendirecek.

Türkiye saatiyle 11:00’de yayınlanacak “Lionsgate Live! A Night at the Movies”in önümüzdeki bir ay için hazırladığı program şöyle:

17 Nisan: Açlık Oyunları (The Hunger Games, 2012)

24 Nisan: İlk Aşk, İlk Dans (Dirty Dancing, 1987)

1 Mayıs: Âşıklar Şehri (La La Land, 2016)

8 Mayıs: John Wick (2014) * Bu gösterim için yaş sınırlaması var.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.