Şu An Okunan
Alec Baldwin Film Setinde Görüntü Yönetmeni Halyna Hutchins’in Ölümüne Neden Oldu

Alec Baldwin Film Setinde Görüntü Yönetmeni Halyna Hutchins’in Ölümüne Neden Oldu

Alec Baldwin

Rust adlı filmin setinde gerçekleşen olayda Baldwin’in ateşlediği silah nedeniyle görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatını kaybetti, yönetmen Joel Souza’nın da yaralı olduğu açıklandı.

Ünlü oyuncu Alec Baldwin’in Rust ismindeki yeni filminin çekimleri sırasında ateşlediği silahtan çıkan kurşunlar görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne sebep oldu. New Mexico eyaletindeki sette gerçekleşen olayda, filmin yazar ve yönetmeni Joel Souza’nın ise yaralandığı bildirildi. Yerel basın Baldwin’in soruşturma kapsamında ifadesinin alındığını ancak gözaltına alınmadığını, 63 yaşındaki oyuncunun gözyaşları içinde olduğunu aktardı.

Halyna Hutchins

2015 yılında Amerikan Film Enstitüsü’nden mezun olan ve Archenemy (2020) başta olmak üzere pek çok kısa ve uzun metraj filmde görüntü yönetmeni olarak görev alan Halyna Hutchins, American Cinematographer tarafından 2019 yılının yükselen yıldızlarından biri olarak gösterilmişti. 

Kadrosunda Baldwin ve Fisher’ın yanı sıra Travis Fimmel, Jensen Ackles ve Brady Noon gibi isimlerin de yer aldığı film, Rust ismindeki kötü şöhretli bir büyükbabanın, bir kaza sonucu cinayetten hüküm giyen on üç yaşındaki torununu hapisten kurtarma mücadelesini konu ediniyordu. Yaşanan olay sebebiyle çekimlerin durdurulan Rust’ın seyirciyle ne zaman ve hangi koşullar altında buluşacağı bilinmiyor.

Kaynak: Variety

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.