Şu An Okunan
Alex Garland’ın Yeni Filminden İlk Detaylar

Alex Garland’ın Yeni Filminden İlk Detaylar

Alex Garland

Son olarak Devs dizisine imza atan Alex Garland, beyazperdeye geri dönmeye hazırlanıyor. Garland’ın ‘Men’ adlı yeni filminin başrol oyuncuları belli oldu.

28 Gün Sonra (28 Days Later…, 2002), Gün Işığı (Sunshine, 2007) ve Beni Asla Bırakma (Never Let Me Go, 2010) gibi filmlerin senaristliğini üstlendikten sonra Ex Machina (2014) ve Yok Oluş (Annihilation, 2018) filmlerinin yönetmenlik koltuğunda oturan Alex Garland’ın yeni film projesi belli oldu.

Son olarak yaratıcısı olduğu Devs (2020) adlı dizinin ilk sezonundaki bütün bölümleri yöneten Garland, ‘Men’ isimli yeni filmiyle beyazperdeye geri dönüyor. İngiliz yönetmen yeni projesinde A24 ile çalışacak. Son dönemde yapımcılığını ve dağıtımını üstlendiği filmlerle büyük başarı elde eden A24, Garland’ın ilk yönetmenlik denemesi olan Ex Machina filminin de yapımcılığını üstlenmişti.

Yeni Alex Garland Filminde Başroller Jessie Buckley ve Rory Kinnear’a Emanet

Eski eşinin ölümünden sonra tek başına İngiltere kırsalına tatile giden genç bir kadının hikâyesini takip edecek ‘Men’in başrol oyuncuları da belli oldu. Deadline‘ın haberine göre filmin başrollerinde Jessie Buckley ve Rory Kinnear yer alacak. Her ne kadar Jessie Buckley ile anlaşma resmiyet kazanmış olmasa da başarılı oyuncunun filmde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Alex Garland, Men
Jessie Buckley

31 yaşındaki Jessie Buckley, son olarak geçtiğimiz yıl büyük beğeni toplayan Charlie Kaufman imzalı Her Şeyi Bitirmeyi Düşünüyorum (I’m Thinking of Ending Things, 2020) filminde yer almış, gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Aynı yıl Fargo (2014- ) dizisinde de rol alan başarılı oyuncu, çekimleri tamamlanan Maggie Gyllenhaal yönetmenliğindeki ‘The Lost Daughter’ filminin oyuncu kadrosunda da yer alıyor.

Son olarak Penny Dreadful: Melekler Şehri (Penny Dreadful: City of Angels, 2020) dizisinde rol alan Rory Kinnear ise pandemi sebebiyle vizyon tarihi sürekli ertelenen Ölmek İçin Zaman Yok (No Time to Die) adlı yeni James Bond filminde de yer aldı.

Kaynak: Deadline

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.