Şu An Okunan
Alfred Molina’nın Doctor Octopus’u Geri Dönüyor

Alfred Molina’nın Doctor Octopus’u Geri Dönüyor

Sam Raimi imzalı Örümcek Adam serisinde canlandırdığı Doctor Octopus rolüyle efsaneleşen Alfred Molina, yeni Örümcek Adam filminde de aynı karaktere hayat verecek.

Örümcek-Adam: Eve Dönüş’le (Spider-Man: Homecoming, 2017) başlayan ve Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far from Home, 2019) ile devam eden yeni Örümcek Adam serisinin üçüncü filminden detaylar belli olmaya devam ediyor. Yeni filmde diğer Örümcek Adam serilerinden karakterlerin anlatıya dâhil olacağı tahmin ediliyor. Andrew Garfield’lı İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man) serisinde Electro karakterine hayat veren Jamie Foxx’ın yeni serinin son filminde aynı karakteri canlandıracağı daha önce açıklanmıştı. Son gelen haberlere göre Sam Raimi imzalı Örümcek Adam serisindeki Doctor Octopus rolüyle hafızalara kazınan Alfred Molina da aynı role geri dönecek. Seride Örümcek Adam’a hayat veren Tom Holland’ın yanı sıra Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon gibi isimlerin de rollerini koruyacağı kesinleşmiş durumda.

Diğer yandan filmin bu farklı evrenleri ve karakter öykülerini yeni seride nasıl bir araya getireceği belirsizliğini koruyor. Şimdiden adından sıkça söz ettiren üçüncü filmin, pandemi sebebiyle tekrardan ertelenmediği takdirde, 17 Aralık 2021’de ABD’de vizyona girmesi planlanıyor.

1970’li yıllardan bu yana çeşitli televizyon uyarlamaları yapılan çizgi roman karakteri Örümcek Adam özellikle 2000’li yılların başından itibaren birçok kez sinemaya da konuk oldu. 2002 yılında Sam Raimi’nin yönetmen koltuğuna oturduğu üçlemeyle ilk kez sinemaya uyarlanan Örümcek Adam, daha sonra Marc Webb imzalı 2012 ve 2014 yapımı İnanılmaz Örümcek-Adamserisinde konu edilmişti. Bundan üç yıl sonra Jon Watts’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Tom Holland’ın Peter Parker’a hayat verdiği yeni seri ise karakteri Marvel Sinematik Evreni’nin (MCU) bir parçası olarak konumlandırmıştı.

Kaynak: The Hollywood Reporter

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.