Şu An Okunan
Aronofsky Yeni Filminden İlk Detayları Açıkladı

Aronofsky Yeni Filminden İlk Detayları Açıkladı

Darren Aronofsky bir sonraki projesinden ilk detayları duyurdu. Ünlü yönetmenin yapım şirketi Protozoa Pictures ile A24’un bir araya gelerek hazırlayacağı ‘The Whale’ adlı film, 272 kiloluk bir adamın hayata dönüş mücadelesine odaklanacak.

Pi (1998), Bir Rüya İçin Ağıt (Requiem for a Dream, 2000), Siyah Kuğu (Black Swan, 2010) ve anne! (mother!, 2017) gibi filmleriyle kuşağının en çok tartışma yaratan yönetmenlerinden birisine dönüşen Darren Aronofsky, dört yıllık aranın ardından ‘The Whale’ adlı yeni filmi için yönetmenlik koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

Bir Rüya İçin Ağıt

Samuel D. Hunter’ın aynı adlı oyunundan uyarlanacak film, kendini dünyanın geri kalanından izole ederek hayatının merkezine yemek yemeyi koymuş ana karakterinin kızıyla olan ilişkisini konu edinecek. Filmin senaryosunu da kaleme alacak Hunter bu yeni projeye dair, “Oyunumu bir sinema filmine uyarlamak zevkle yapacağım bir iş olacak. Bu oldukça kişisel bir hikâye ve şimdi daha geniş kitlelere ulaşacağı için çok mutluyum. İlk oyunlarımı yazdığım genç bir üniversite öğrencisiyken izlediğim Bir Rüya İçin Ağıt filminden beri Darren’a hayranım ve onun kendine has yeteneğinin filme katacakları için şimdiden minnettarım,” açıklamasını yaptı.

Deadline’ın haberine göre filmin başrolünü Mumya serisi ve Doom Patrol (2019-) dizisindeki rolleriyle tanınan Brendan Fraser üstlenmiş durumda. Filmin ilk olarak ne zaman seyirciyle buluşacağı ise belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Deadline

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.