Şu An Okunan
BluTV Özel Yapımı: Dijital Flörtleşme

BluTV Özel Yapımı: Dijital Flörtleşme

Ankara’nın pavyonlarını odağına alarak çokça övgü toplayan Pavyon (2019) belgeselinin yaratıcı ekibi yeni bir belgesel serisine imza attı. İnternet ‘romantizmi’ üzerine kurulu Dijital Flörtleşme BluTV’de yayında.

Popülerliği ve kullanıcı sayısı git gide artan ‘dating’ uygulamaları, sosyal medya üzerinden flörtleşme, sexting ve stalk gibi konular üzerine yoğunlaşacak ve günümüz ilişkilerinde büyük söz sahibi bu kavramları irdeleyecek Dijital Flörtleşme, 21 Mayıs’ta ilk bölümü ile yayın hayatına başladı.

Romantik ilişkilerin teknolojinin gelişmesiyle birlikte aldığı yeni formu ve beraberinde gelen değişiklikleri gözler önüne serecek proje beş bölümden oluşuyor. Bu değişikliklerin merkezde olacağı seride, her bölüm konuya dair farklı bir kavram ele alınacak. İlk bölümün konusu ise bir girizgâh niteliğindeki ‘takılma kültürü’.

Dijital Flörtleşme’de yalnızca eşleşme uygulamalarıyla ilişki arayan kullanıcıların deneyimleri yer almıyor. Bölümler boyunca bu internet romantizmi (yayınlanan ilk bölüm için takılma kültürü) seksologlar ve alanlarında uzman araştırmacılar tarafından da değerlendirilecek.

Yeni bölümleriyle iki haftada bir platformdaki yerini alacak belgesel serinin tanıtım videosuna bu link’ten ulaşılabilir.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.