Şu An Okunan
DiCaprio ve De Niro’dan Figüranlık Teklifi

DiCaprio ve De Niro’dan Figüranlık Teklifi

Robert De Niro ve Leonardo DiCaprio, başlattıkları yardım fonuna bağışta bulunanlara Martin Scorsese’nin yeni filminde figüranlık yapma ve kendileriyle tanışma fırsatı sunuyor.

Martin Scorsese’nin defalarca birlikte çalıştığı Robert De Niro ve Leonardo DiCaprio, usta yönetmeni bir film setinde görmek isteyenlere sürpriz bir fırsat sunuyor. Oscar ödüllü iki yıldız, başlattıkları ‘All In Challenge’ fonuna bağış yapan herkese Scorcese’nin yeni projesi ‘Killers of the Flower Moon’da figüran olarak yer almayı teklif ediyor. De Niro ve DiCaprio’nun başlattığı fonda biriken para üç ayrı yardım kuruluşu için kullanılacak. Bu üç kuruluştan ilki yaşlıların, engellilerin ve evden çıkamayacak durumdaki insanların sağlıklı gıdaya erişebilmesini amaçlayan Meals on Wheels America, ikincisi çocuk açlığını sonlandırmayı hedefleyen No Kid Hungry, sonuncusu ise yakın zamanda kurulan ve DiCaprio’nun da kuruluşunda yer aldığı America’s Food Fund. Koronavirüs sebebiyle kurulan America’s Food Fund, ülkede bilhassa okullardaki yemek programlarından mahrum kalan çocukların, düşük gelir grubundaki ailelerin ve işini kaybeden bireylerin salgın günlerinde sağlıklı gıdaya ulaşabilmesini hedefliyor.

Instagram hesabından yayınladığı videoda “Eğer Martin Scorsese, Robert De Niro ve benimle birlikte çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız, bu sizin için bir fırsat” diyen Leonardo DiCaprio sözlerine şöyle devam ediyor: “Robert ve ben, Scorcese’nin yönettiği ‘Killers of the Flower Moon’da rol alacağız. Size bu filmde figüran olarak rol almayı, sette bizimle bir gün geçirmeyi ve filmin prömiyerinde bulunmayı teklif ediyoruz. Şayet yer almak istiyorsanız, lütfen allinchallenge.com’a tıklayın ve bağışlayabildiğiniz kadar bağışlayın.”

David Grann’ın aynı adlı kitabından uyarlanan ‘Killers of the Flower Moon’, 1920’li yıllarda Osage bölgesinde geçiyor. Filmde, yeni kurulmuş olan FBI, bölgedeki petrol rezervlerinin keşfedilmesinin ardından Amerikan yerlilerini hedef alan cinayetlerin peşine düşüyor. Bugüne dek ikisi de pek çok kez Martin Scorsese’yle çalışmış olsa da, ‘Killers of the Flower Moon’ Leonardo DiCaprio ile Robert De Niro’yu bir araya getiren ilk Scorsese filmi olacak. Scorsese, bu projenin, western türündeki ilk filmi olduğunu daha önce açıklamıştı.

Projeyi ilk etapta, Martin Scorsese ile en son Silence (2016) filminde çalışan Paramount Pictures üstlenmiş olsa da, film için gerekli bütçenin 200 milyon dolar gibi astronomik bir meblağa ulaşmasıyla, usta yönetmenin film için Netflix ve AppleTV+ gibi büyük dağıtım platformlarıyla görüştüğü iddia ediliyor. Benzer bir bütçe artışı yönetmenin bir Hollywood stüdyosundan Netflix’e taşınmış olan son projesi The Irishman’de de yaşanmıştı. ‘Killers of the Flower Moon’un bu yılın bahar ve yaz aylarında yapılması planlanan çekimleriyse, koronavirüs salgını nedeniyle belirsiz bir tarihe ertelenmişti.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.