Şu An Okunan
Guillermo del Toro “Motor!” Dedi

Guillermo del Toro “Motor!” Dedi

Oscarlı yönetmenin merakla beklenen ve başrolleri Bradley Cooper ile Cate Blanchett tarafından paylaşılan yeni projesi Nightmare Alley’nin çekimlerinin başlamasıyla birlikte, filmin resmî sinopsisi de paylaşıldı.

Bir önceki filmi Suyun Sesi (The Shape of Water, 2017) ile En İyi Yönetmen Oscar’ını kazanan Meksikalı yönetmen Guillermo del Toro’nun yeni projesi Nightmare Alley’nin prodüksiyon aşamasına girmesiyle birlikte, filmle ilgili detaylar da açıklanmaya başladı.

Filmin kadrosuna ilişkin olarak, geçen aylarda birçok ünlü oyuncunun adı geçmişti. Yapımcı şirket Searchlight Pictures, oyuncu kadrosunda Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Colette, Rooney Mara, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Ron Perlman ve Holt McCallany’nin yer aldığını doğruladı.

Senaryosunu del Toro ile birlikte Kim Morgan’ın yazdığı Nightmare Alley, William Lindsay Gresham’ın aynı isimli romanına dayanıyor. Bu yeni uyarlama, romanın ilk perde uyarlaması olan 1947 tarihli filmden de izler taşıyacak. 

Searchlight Pictures’ın yayınladığı resmî sinopsise göre film, manipülasyon yeteneği yüksek ve son derece hırslı bir karnaval çalışanının (Bradley Cooper), kendisinden çok daha tehlikeli bir psikiyatrist (Cate Blanchett) ile ilişkisini merkezine alacak.

Filmde, görüntü yönetmeni Dan Lausten da dahil olmak üzere, Suyun Sesi ekibinden pek çok isim bir kez daha del Toro’ya eşlik edecek. Nightmare Alley’nin vizyon tarihiyle ilgili henüz resmî bir bilgi bulunmamakla birlikte, bu yıl içinde gösterime girmesi bekleniyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.