Şu An Okunan
Guy Ritchie’nin Yeni Suç Komedisi The Gentlemen

Guy Ritchie’nin Yeni Suç Komedisi The Gentlemen

Matthew McConaughey’nin bir ‘torbacılar kralı’nı canlandırdığı filmin kadrosunda Hugh Grant ve Colin Farrell da var.

Geçen Mayıs ayında fantastik macera Aladdin ile karşımıza çıkan Guy Ritchie, Matthew McConaughey’li yeni filmi The Gentlemen ile Ocak’ta yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Şöhrete kavuştuğu ilk uzun metrajı Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana’dan (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, 1998) bu yana bol aksiyonlu suç komedilerinin aranan ismine dönüşmüş olan yönetmen, The Gentlemen’da yine bu türde bir macerayı perdeye taşıyor. Son olarak White Boy Rick’te (2018) bir uyuşturucu satıcısının babasını canlandıran McConaughey ise, bu kez emekliye ayrılmak ve marihuana satış şebekesini devretmek üzere olan bir mafya lideri rolünde. Bir Ritchie filminden bekleneceği üzere, The Gentlemen’da da elbette hiçbir planın beklendiği gibi yürümediği, karman çorman bir olaylar zinciri bekliyor seyirciyi.

Londra’da geçen filmde McConaughey’ye eşlik eden oyuncular arasında Hugh Grant, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong ve Colin Farrell bulunuyor. ABD’de 20 Ocak’ta vizyona girecek The Gentlemen’ın Türkiye vizyon tarihi henüz belli değil.

<iframe width=”710″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/bQ9HaRfHSos” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.