Şu An Okunan
John Krasinski ve Steve Carell Favori “Ofis” Anılarını Paylaştı

John Krasinski ve Steve Carell Favori “Ofis” Anılarını Paylaştı

Gösterildiği 2005-2013 yılları arasında geniş bir hayran kitlesi edinen The Office dizisinin yıldızları John Krasinski ile Steve Carell, ‘Some Good News’ isimli yeni bir Youtube programında eski anıları yâd ettiler ve dizinin ‘olası’ geleceği hakkında konuştular.

Pandemi milyonlarca insanı endişe dolu bir izolasyon sürecine adapte etmişken, her şeye rağmen gülümseyebilmenin yolları aranıyor. Bu yolu bulanlardan biri de, The Office’in sarkastik Jim Halpert’ı, John Krasinski.

2018 yılında yönetmenliği, senaristliği ve başrolü üstlendiği Sessiz Bir Yer (A Quiet Place) ile eleştirmenlerin beğenisini kazanan Krasinski, içinde bulunduğumuz izolasyon günlerinde her türlü keyifli hikâye ve haberi paylaşmak amacıyla, Some Good News (Bazı İyi Haberler) isimli bir Youtube serisi başlattı. Serinin ilk bölümü, The Office’in 15. yıldönümünü kutlamak üzere Steve Carell’i konuk etti.

Büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının, sağlık çalışanlarını coşkuyla alkışlayan şehir bloklarının ve tuvalet kâğıdı, el dezenfektanı gibi mühim malzemelerin teslimatında görevli şoförlerin video kliplerine geniş bir yer ayrılan bu ilk bölümde, Carell’la yapılan beş dakikalık görüşme de bir hayli ilgi gördü.

Görüşme boyunca favori The Office sahnelerinden bahseden ikili, Santa Supremacy, Fun Run bölümlere değinirken Carell, Jim Halpert’ın Dwight Schrute gibi davrandığı bölümün özellikle altını çizdi: “‘Dwight’a dönüştüğün o gün, Jim’i Dwight olarak izlemek inanılmazdı. Genel olarak çok iyi bir izlenimcisin, insanların bunu yeterince iyi bildiğini sanmıyorum.”

Krasinski ise televizyon sektöründe ikonik bir yer edinen dizinin bu kadar büyük bir başarı elde edebileceğini hiç düşünmediğini söyledi: “Bu işi aldığımda garsondum. 23 yaşındaydım ve pilot bölümden sonra bekleme masalarına geri döndüm. Hiçbir şey olmayacağına emindim, aslında bakarsan hepimiz bundan emindik. Hiçbirimiz ‘büyük’ şeyler yapmamıştık.”

Yeniden bir araya gelme konusunu kısaca tartışılmasının ardından Krasinski böyle bir durumda yine Jim Halpert’a hayat vermek istediğini ifade etti ve Kaliforniya’da son kemoterapi tedavisini tamamlamış olan 15 yaşındaki Coco’ya “online geçmiş olsun” ziyaretiyle beraber bölümü sonlandırdı. 

Some Good News’un ilk bölümü şuradan izlenebilir:

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.