Şu An Okunan
Luca Guadagnino Yeni Filminde Timothée Chalamet ile Yeniden Bir Araya Gelebilir

Luca Guadagnino Yeni Filminde Timothée Chalamet ile Yeniden Bir Araya Gelebilir

Timothée Chalamet, Luca Guadagnino

Bahar aylarında çekimlerine başlanacak yeni Luca Guadagnino filmi ‘Bones and All’, çeşitli korku ögeleri barındıran bir büyüme hikâyesini konu edinecek.

Son olarak HBO’da yayınlanan We Are Who We Are (2020-) dizisinin yaratıcılığını ve yönetmenliğini üstlenen Luca Guadagnino, yeni projesi için Nisan ya da Mayıs ayında sete çıkmaya hazırlanıyor.

İsmi ‘Bones and All’ olarak duyurulan film, konusu itibarıyla korku türünden izler taşıyan bir büyüme hikâyesi anlatacağının sinyallerini veriyor. Camille DeAngelis’in romanından uyarlanacak film, ona âşık olan insanları öldürüp yeme içgüdüsünü bastıramayan Maren Yearly’nin hiç tanışmadığı babasını bulma yolculuğuna odaklanacak. Senaryo ise, yönetmenin Sen Benimsin (A Bigger Splash, 2015) filminin de senaristliğini üstlenmiş olan Dave Kajganich’e emanet edilecek.

Luca Guadagnino, Taylor Russell, Dalgalar
Taylor Russell

‘Bones and All’un başrolünde Dalgalar (Waves, 2019) filmi ve Lost In Space (2018-) dizisindeki rolleriyle tanınan Taylor Russell’ın yer alacağı konuşulurken, filmin henüz kesinleşmemiş oyuncu kadrosunda Timothée Chalamet’nin de yer alma ihtimali bulunuyor. Ünlü oyuncu son olarak Dune (2020) ve The French Dispatch (2020) gibi pandemi nedeniyle gösterimini gerçekleştiremeyen izleyici beklentisi yüksek iki projede yer almıştı.

Daha önce Luca Guadagnino ile Beni Adınla Çağır’da (Call Me by Your Name, 2017) birlikte çalışmış olan Chalamet, filmdeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar’a aday olmuştu. Guadagnino ve Chalamet, eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa bu yeni proje için dört yıllık aranın ardından yeniden bir araya gelecek.

Henüz bir dağıtımcısı bulunmayan ‘Bones and All’un ne zaman gösterime gireceği ve izleyiciyle nasıl buluşacağı ise belirsizliğini koruyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.