Şu An Okunan
‘MotherFatherSon’ BluTV’de Yayında

‘MotherFatherSon’ BluTV’de Yayında

Başrolünde Richard Gere’in yer aldığı mini-dizi MotherFatherSon BluTV’de yayında.

Sekiz bölümden oluşan BBC Two dizisi MotherFatherSon, Londra’nın en etkili gazetesi olan The National Reporter’ın sahibi olan bir aileyi odağına alıyor. Max Finch’in patronu olduğu gazeteyi oğlu Caden yönetmektedir. Caden’ın kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılması sonucunda yıllar önce Max’ten boşanan Kathryn tekrar baba oğulun hayatına girer. Bir yandan da Birleşik Krallık’a, ülkenin ilk Müslüman başbakanı Jahan Zakari ve muhalefet lideri Angela Howard’ın yarıştığı genel seçimlerin yarattığı gerilim havası hakimdir. Politika, medya ve polisin de dahil olduğu bir güç sisteminin yanı sıra aile içindeki dinamiklere ve güç savaşlarına da odaklanan dizi bir politik-psikolojik gerilim ve aynı zamanda bir aile draması.

Yazar koltuğunda The Assassination of Giovanni Versace’den tanıdığımız Tom Rob Smith bulunan MotherFatherSon’ın başrollerinde ise televizyondaki ilk işi olan Richard Gere’in yanı sıra Helen McCrory (Peaky Blinders) ve Billy Howle (Witness for the Prosecution) yer alıyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.