Şu An Okunan
Scarlett Johansson’lu Black Widow’dan Yeni Fragman

Scarlett Johansson’lu Black Widow’dan Yeni Fragman

1 Mayıs 2020’de vizyona girecek olan ve Scarlett Johansson’ın başrolünde yer aldığı Black Widow filminden yeni bir fragman yayınlandı. İlk olarak Iron Man 2 (2010) filminde tanıştığımız Natasha Romanoff (Black Widow) karakterinin geçmişine odaklanan film, Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War, 2018) ve Avengers: Endgame (2019) filmlerinin öncesinde geçiyor ve Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War, 2016) filmi sonrasında gelişen olayları konu alıyor. Film aynı zamanda Marvel sinematik evreninin dördüncü döneminin de ilk yapımı olacak.

Filmde Scarlett Johansson’a Lady Macbeth (2016) ve Ritüel (Midsommar, 2019) filmleriyle yıldızı parlayan Florence Pugh eşlik ediyor. Pugh, çizgi romanlarda Natasha Romanoff’tan sonraki Black Widow olarak göreve başlayan Yelena Belova’yı canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt gibi usta isimler de yer alıyor.

© 2013-2022 Altyazı Aylık Sinema Dergisi / Altyazi.net'in içeriği dergi yönetiminden ve yazarlardan izin alınmaksızın kullanılamaz.